Objavljeno: 15.08.2014 u 8:22 | Putovanja, Zanimljivosti | Komentara:

Imao je sve o čemu ljudi sanjaju. A onda je sve OSTAVIO i dobio više od toga

Imao je život iz snova – stan na Menhetnu, posao dizajnera Ralfa Lorena, bogat društveni život sa kremom njujorškog života. A onda je riješio da sve to promijeni iz korjena.

ostavio

Foster Hantington je, gotovo preko noći, 2011. kupio kamp kućicu, spakovao neophodne stvari i napustio svijet u kom je živio, ne osvrćući se. Nevjerovatno, ali tri godine kasnije, uspio je da i od ovog novog života napravi karijeru.

Mladić porijeklom iz Oregona, prvo vrijeme je provodio putujući zemljom u potrazi za savršenim talasom, jer mu je surfovanje bilo jedna od ljubavi iz djetinjstva.

Svoja iskustva sa putovanja bilježio je fotoaparatom i dijelio prvo na sajtu A Restless Transplant, a potom i na Instagramu, gde je broj njegovih pratilaca vrtoglavo počeo da raste.

Izgleda da su svi željeli da zavire u život jednog kampera koji se odrekao luksuza i visokog društva zarad slobode i gotovo idiličnog života u prirodi.

Uslijedili su pregovori za knjigu fotografija, koja je konačno objavljena u maju ove godine, a Hantington je, poslije skoro 100.000 pređenih kilometara duž Zapadne obale, konačno riješio da se skrasi. Odlučio je da izgradi kuću – i to, ni manje ni više, nego na drvetu!

Ovom čovjeku život jednostavno ide od ruke. Šta li je slijedeće?

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: