Objavljeno: 10.04.2017 u 12:34 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ima tijelo od četvrt miliona dolara, i važi za jednu od NAJPOŽELJNIJIH ŽENA: A šok slijedi kada vidite kako je izgledala NEKAD (FOTO)

Danas je burleska dama i san mnogih muškaraca. Ali niko do sada nije znao važan detalj iz njenog života.

kasandra (4)

Kasandra Kas ima 33 godine i zavidnu reputaciju izvođačice burleske na kojoj je radila godinama. Djeluje kao da je puna samopouzdanja i kao da nema nikakvih briga na svijetu. A nedavno je riješila da otkrije i da joj život nije bio nimalo glamurozan – sve dok ga sama nije uzela u svoje ruke.

kasandra (3)

Ovako je Kasandra izgledala u djetinjstvu. Dječačić sa sela koji je svakodnevno trpeo iživljavanje svog nasilnog i vrlo konzervativnog oca.

kasandra (2)

Na ovoj slici je sa svojom braćom. Prilično su se dobro slagali i bili prilično slični. Ali Kasandra je ipak željela nešto drugačije – da bude žena. Ona je rasla a sa njom i ta želja, pa je na kraju to otvoreno saopštila ocu. On je na to odgovorio tako što ju je razbaštinio i izbacio iz kuće.

Spakovala se, sela u kola i sa 18 godina otišla iz Ajove u Floridu. Tamo je lutala dok nije naišla na izvođačice burleske i shvatila da želi da im se pridruži. Radila je naporno i štedila, a onda krenula sa operacijama. Ukupno je sve koštalo oko 250.000 dolara, a između ostalog radila je zadnjicu, grudi, usne, jagodine i još niz stvari.

kasandra (6)

Sada je ne samo uspješna burleska izvođačica već i glumica u Holivudu. A svima ima da poruči samo jedno – da se uvijek odupiru diskriminaciji na bilo kojoj osnovi, i da prate svoje snove.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: