Objavljeno: 27.06.2015 u 11:20 | Ljepotice, Zanimljivosti | Komentara:

Ima 50 godina i izgleda kao avion: Evo čija je supruga ova ljepotica!

Supruga azerbejdžanskog predsjednika Ilhana Alijeva pažljivo gradi svoju političku karijeru. Mehriban Alijeva je rođena 1964. godine u Bakuu završila je medicinu, poslanik je u parlamentu, bavi se humanitarnim radom, ambasadorka je kulture. Ipak, pažnju svjetskih medija Mehriban osvojila je najviše svojim izgledom.

supruga-azer-predsjednika-1

Prva dama Azerbejdžana Mehriban Alijeva (50) sigurno je jedna od najljepših supruga predsjednika na svijetu. Prelijepu suprugu azerbajdžanskog predsjednika Ilhana Alijeva mnogi smatraju i stvarnim vladarom te bogate azijske zemlje.

Merhiban pažljivo gradi svoju političku karijeru. Žena koja je rođena 1964. godine u Bakuu završila je medicinu, poslanik je u parlamentu, bavi se humanitarnim radom, ambasadorka je kulture.

Ipak, pažnju svjetskih medija Mehriban osvojila je najviše svojim izgledom.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: