Objavljeno: 23.05.2017 u 19:43 | Zanimljivosti | Komentara:

Ima 13 nedelja i mami je rekla nešto nevjerovatno: Ni roditelji, a ni svijet ne vjeruje šta čuje! (VIDEO)

Kako bebe umeju da nas iznenade i obraduju! Kao što niko ne ume! Devojčica Eli ima 13 nedelja i svojim roditeljima, mami Kler Rid (28) i tati Grantu Ridu (32) iz Skotlanda priredila je jedno tako veliko iznenađenje.

Mama Kler je tokom jednog slatkog druženja sa bebom rekla ćerki: “Volim te”, a sjajna Eli je uzvratila mami i poručila je majci isto: “Volim te”.

Srećom, reakcija bebe je snimljena, a Kler je brzo nakon šoka koji je doživela, snimak poslala suprugu.

“Nisam mogao da verujem. Eli je imala samo 13 nedelja kada je video nastao. Gledao sam ga i rekao: “O moj Bože!”. Vidite kako se ona trudi da iskopira mamine reči i čuje se sasvim jasno. Poslali smo snimak prijateljima i porodici i njih je video šokirao”, ispričao je tata. Eli je zaista požurila sa govorom. Zna se da bebe u proseku prve reči izgovaraju sa 12, odnosno najkasnije sa 18 meseci, dok rečenicu poput :”Volim te”, mogu da kažu kada napune godinu i po, odnosno dve godine. Devojčica se rodila 23. januara, a snimak je nastao u aprilu. Mama Kler je rekla da Eli užurbano razvija govor, i priča najslađe na svetu!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: