Objavljeno: 17.09.2017 u 11:23 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

I najokorjeliji kriminalci ustuknu pred NJENOM LJEPOTOM: NAJ*EKSI policajka ispod uniforme krije tijelo SE*S BOMBE!

Adrijen Kolesar je policajka iz Drezdena koja je zahvaljujući atraktivnom izgledu postala apsolutni hit na društvenim mrežama.

njemacka-policajka (1)

33-godišnju plavušu na Instagramu prati više od 480.000 ljudi, među kojima je veliki broj onih kojima ne bi smetalo ni da im Adrijen stavi lisice na ruke i odvede ih u pritvor.

njemacka-policajka (2)

Zgodna policajka redovno trenira, a na Jutjubu se mogu pronaći mnogi njeni tutorijali sa savjetima o zdravoj ishrani i vježbanju.

njemacka-policajka (3)

Adrijen je već stekla titulu naj*eksi policajke u Njemačkoj, a za svoj život kaže da je “mnogo više od samo fitnesa”.

njemacka-policajka (4)

- Biti policajac znači mnogo više od nošenja uniforme ili objavljivanja smiješnih videa iz policijskog auta. Ili poziranja s pištoljima. Ja sam u aktivnoj službi, što znači da radim u smjenama, puno radno vrijeme. I ne mogu da radim šta god želim, moram da snosim odgovornost za svoje odluke. Za mene je najvažnije da radim dobar i pošten posao, da uvijek gledam naprijed i pomažem ljudima. Budite oprezni kada je riječ o predrasudama – napisala je u jednoj objavi na Instagramu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: