Objavljeno: 11.04.2015 u 9:02 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Htjela je da slika svoju bebu po prvi put poslije kupanja, a onda je uslikala nešto što je prestravilo! (FOTO)

Paranormalne stvari se pojavljuju stalno i svugdje, ko zna možda se uskoro i nađe neki dokaz da duhovi stvarno postoje!

Foto: Reddit/RickieOnRadio

Foto: Reddit/RickieOnRadio

Postoji dosta stvari koje smo naučili ili čuli, a tiču se duhova u zadnje vrijeme, kao npr. da vole da se pojave iznenada na vašim fotkama.

Baš to se i dogodilo ovoj ženi kada je htjela da fotografiše svog sina nakon kupke. Međutim kada je mališa napokon odlučio da pozira za fotkanje ono što je ona vidjela na toj slici je totalno prestravilo, jer je otkrila da je pored nje i njenog sina se nalazi još nešto u kupatilu…

Ono što vidite iza ovog preslatkog mališana u kupatilu je totalno nepoznata osoba (pogledajte na slici gore), kako tvrdi majka u tom trenutku je ona bila sama sa bebom i držala ga je u jednoj ruci dok je drugom krenula da ga slika. Pored toga što je bila sama u kupatilu, nikog drugog nije bilo u kući.

Ovako izgleda taj dio kupatila u normalnim uslovima

Foto: Reddit/RickieOnRadio

Foto: Reddit/RickieOnRadio

Ona nema nikakvo objašnjenje za ovakvu pojavu i odakle se ova ruka sa noktima pojavila, i kaže da je to jedina paranormalna stvar koja se pojavila u ovoj kući. Nadajmo se da će tako i ostati…

Sa druge strane, većina ljudi bi odmah počela da pakuje kofere, posebno kada bi vidjeli šta je na ovoj slici..

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: