Objavljeno: 05.05.2017 u 12:24 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Htio maknuti granu koja mu je pala u dvorište, ali je onda tek vidio što je to zapravo! (FOTO)

Muškarac je pomislio kako mu je grana s drveta pala u dvorište, no kada se približio, shvatio je da je riječ o nečemu potpuno drukčijem…

zmija-dvoriste (1)

Bliski susret s dijamantnim pitonom imao je jedan stanovnik australskog Queenslanda koji je veliku zmiju zamijenio za granu drveta. On je, naime, pomislio kako na travnjaku u njegovom dvorištu leži grana koja je pala s drveta, no prije nego što ju je uzeo da bi je bacio, shvatio je da nije riječ o onome što je mislio.

zmija-dvoriste (2)

Na travnjaku je bila golema zmija, što vlasnik dvorišta u 6 ujutro nije odmah primijetio. On i partnerica procijenili su da je gmaz dugačak oko dva metra.

zmija-dvoriste (3)

Gospođa je htjela da legnem pokraj nje pa da je tako izmjerimo – našalio se muškarac koji je fotografiju pitona objavio na Redditu.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: