Objavljeno: 19.03.2016 u 21:40 | Zanimljivosti | Komentara:

HOROSKOP OTKRIV: Koje su najzavodljivije osobine svakog znaka?

Ono što privlači partnera, u skladu sa astrologijom…

horosko-zavodljivost

Ovan

Pa, dobro, gospođice dominantna, svi već znaju da u ljubavi, kao i na poslu uvek izgledate strogo, moderno i neskriveno. Međutim, vaš seksualni magnetizam potpuno je druge prirode i nije na snazi i slabosti. Što više dozvolite sebi da omekšate u odnosu, više ćete uživati. Pokažite ženstvenost – vašem partneru se to očigledno dopada.

Bik

Znak kojim vlada Venera je jednostavno stvoren za ljubav. Vi stvarno znate i umete da uživate u flertu na prvom izlazku, a to je zreo odnos. Poznajete – 100% svoju oblast. Vi ste svesni svoje snage dodira na koži. Jastuci i donje rublje su uvek prioriteti. Kao zemljani znak pobrinite se da date partneru pouzdan osnov za samo-izražavanja i vaš odnos će biti mnogo produktivniji za oboje. Kada se postave čvrsti temelji ljubavi, moći će da se izgradi stabilan zajednički život.

Blizanci

Mozak je vaša glavna slabost. U tom smislu, ovaj deo tela vas najviše privlači kod partnera. Slatko šaputanje na uho može da vas izludi. Iako su vam jako bitne intelektualne sposobnosti i za vas su na prvom mestu, ljubav ne može da postoji samo u umu. Dajte sebi priliku i pokušajte da razvijete emotivnu vezu. Uživajte u tišini sa njim, zalažite se za ravnotežu srca i uma.

Rak

Ulažete dosta vremena da stvorite “sigurnosnu čauru” – udobnu kuću, u kojoj planirate da “živite srećno do kraja života” sa partnerom. Tek nakon doživljene prave fizičke udobnosti, počnete da mislite o “kvalitetu” vaše veze. Emocionalna sfera, naravno, zauzima prvo mesto. Istovremeno, potrebe partnera mogu biti vrlo različite od vaših, tako da će trebati mnogo vremena da se privikne “na zavisnost.”

Lav

Lav voli kada je u centru pažnje, voli atmosferu luksuza i skupih poklona. Možete biti veoma darežljivi da izrazite svoja osećanja. Međutim, zapamtite da kada su u pitanju sunčevi zraci možete lako izgoreti, može postati vruće i može se čak zapaliti – ne raspravljajte se oko sitnica, ohladite se i uzmite predah.

Devica

Romansa u vašem životu razvija se kao zaplet u starom filmu. Možete ceniti klasična udvaranja, večere sa porodicom i izlete u prirodi – vaša ljubav je plemenita, nevina i čista, koja se ne viđa često danas. U idealnom slučaju, vaš partner bi trebalo da donese smeh u vaš život, ali u isto vreme treba bude dobro vaspitan.

Vaga

Predstavnici vašeg znaka od skoro bilo koje romantične veze zamišljaju da su braku, tako da, naravno, čine mnogo napora da se partner oseća posebno. Vi ste kraljica romantičnih večeri, o kojima partneri mogu samo da sanjaju. Nežna muzika, zatamnjena svetla, boje i arome vas jednostavno oduševljavaju. A kako bi moglo biti drugačije, kada Vagom vlada Venera. Pouka o ljubavi koju morate da pamtite – više vrednujte sebe i nađite vremena za svoja zadovoljstva.

Škorpija

Volite da se uklapate u formuli: “sve ili ništa”. Pre nego što napravite konačan izbor “životnog partnera”, proverite da li je vaš istomišljenik i da li delite težnje i snove. Dakle, ne uskačite u bazen glavom, i provodite dovoljno vremena da se upoznate.

Strelac

Ključna reč u vašem životu je sloboda: um, duh, akcija… Vaš partner bi trebalo da to savršeno razume, ima poverenja i obezbedi vam potreban prostor. U isto vreme, potreban vam je prateći-putnik – zajedno ćete moći da sanjate nove avanture. U sebi imate puno strasti i zdrave seksualne apetite – to je ono što tako privlači suprotni pol. Dakle, potreban vam je jak “borac” za vašu ruku i srce.

Jarac

Vaša planeta-zaštitnik je Saturn i uvek je usmerena ka budućnosti, tako da ćete dosta vremena posvetiti osobi sa kojom postoji potencijal za dugogodišnji brak. Vaše ambicije i želje su da po svaku cenu preuzmete vodeću poziciju. Imate akutno razvijen osećaj dodira – veoma oštro reagujete na bilo koje taktilne kontakte. Kamen spoticanja za razvoj svake veze može postati vaš posao. Zastanite i pažljivo izvagajte sve, pre nego što situacija ode predaleko.

Vodolija

Po pravilu, odnos sa budućim partnerom vezan je za prijateljstvo i zajedničke interese. Kada prijateljska veza počinje da se razvija u ljubav, morate imati zdravu dozu slobode i određenu autonomiju. Pravi partner će se diviti vašoj nezavisnost i neće je videti kao pretnju vašem odnosu. Usmerite se na razvoj ličnih interesa – poštujte ove kvalitet kod vašeg partnera.

Riba

Ribe su poznate po svom čulnom pristupu životu. Možete voleti bez granica. Posvećujete mnogo više pažnje na duhovne bliskosti nego na materijalne vrednosti. Vaš partner, trebalo bi da ceni iskrenost u odnosima i bude dobar slušalac, jer vi ne možete biti sa nekim ko ne pokazuje saosećanje. Ljubav je prioritet u vašem svakodnevnom životu.

Izvor: zenskimagazin.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: