Objavljeno: 31.01.2018 u 18:30 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Hodali bosi po plaži, a onda su primijetili da im se nešto događa sa stopalima

Mladi kanadski par uživao je na romantičnom putovanju u Dominikanskoj Republici, sve dok ih nije snašlo neugodno iznenađenje.

paraziti-stopala-plaza (2)

Naime, dok su bosonogi šetali plažom, 22-godišnja Katie Stephens i 25-godišnji Eddie Zytner primijetili su da su ih počela svrbjeti stopala. No, s vremenom je postajalo sve gore.

‘Primijetili smo da sve više češemo stopala, no čuli smo za te neke pješčane buhe pa smo mislili da nas one grickaju‘, ispričala je Katie.

paraziti-stopala-plaza (3)

Kada su se vratili kući u Ontario, Eddie je rekao da su mu stopala počela naticati i da su mu po prstima iskočili mjehuri.

paraziti-stopala-plaza (4)

Nakon toga su oboje potražili liječničku pomoć, a pomoći im je znao tek treći liječnik kojeg su posjetili, piše Daily Mail.

paraziti-stopala-plaza (5)

On je takvo stanje već vidio kod svojeg pacijenta koji se nedavno vratio s Tajlanda, a riječ je o parazitskoj infekciji koju su najvjerojatnije pokupili dok su bosi šetali po pješčanoj plaži.

paraziti-stopala-plaza (6)

Paraziti s Kariba mogu ući u kožu ako dođu u kontakt s inficiranom površinom, a liječnik im je prepisao lijek nakon kojega im je stanje postalo bolje za tri dana.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: