Objavljeno: 11.08.2013 u 19:35 | Zanimljivosti | Komentara:

HIT OGLAS NA INTERNETU: Prodaje sina u kategoriji “konji”

prodaje-sina-censored

Na najposjećenijem internet oglasniku u BiH Pik.ba, pojavio se, u najmanju ruku, čudan oglas koji nije mogao proći nezapažen.

Prodavac sa imenom grijac u kategoriji “Konji” objavio je oglas da prodaje ili mijenja sina.

Kao opis onoga sto prodaje naveo je sljedeće:

“Prodajem sina debila ili poklanjam nekom ko će moći da ga izdržava. Spava do podne, jede, šminka se pola sata, rikta frizuru, ide na kafu sa starijim devojkama i tetkicama, dodje kući istušira se PONOVO JEDE, ode u nepoznatom pravcu sa mnogo starijim devojkama od sebe, dodje ujutru u 5 ofucan k’o lovačka kuja, I OPET JEDE i tako sve u krug. Neće nista da radi jedino što zna je da traži koju marku za dopunu, kafu i cigare. Nije puno naporan jer je retko kod kuće… Ko bi ga odveo daleko od Zvornika i moje kuće ja bih doplatio samo da ga moje oči ne vide.”

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: