Objavljeno: 06.11.2016 u 8:15 | Zabava, Zanimljivosti | Komentara:

HIT NA INTERNETU: Ronaldo Šekijev unuk?

Kristijano Ronaldo – unuk Dragoslava Šekularca. Zvuči nevjerovatno, a prije svega smiješno. Upravo ova priča postala je potpuni hit na internetu nakon poređenja fotografije Zvezdine legende iz igračkih dana i asa Real Madrida iz sadašnjosti. I zaista – liče.

sekularac-ronaldo

Ova šaljiva tvrdnja kruži društvenim mrežama, a jedan od tviteraša izazvao je salve smijeha konstatacijom da je Šekularac bio u ljubavnoj vezi s Ronaldovom babom, te da je Kristijano njegov unuk.

Inače, Ronaldova majka Marija Dolores dos Santos Aveiro i otac Žoze Denis Aveiro rođeni su 1954. godine, kad je proslavljeni srpski fudbaler imao 17. godina. Kao takav teško da je u ono vrijeme mogao da bude u vezi, makar i prolaznoj s jednom od dvije Kristijanove babe, ali imajući u vidu kakav je Šekularac bio magnet za žene, ništa nije isključeno. Uostalom, Šeki je idejni tvorac definicije da se „zvijezda postaje na terenu, a superzvijezda van njega“.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: