Objavljeno: 18.06.2013 u 16:07 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

HIT ČARAPE: Dlakavim nogama protiv manijaka

dlakave-nogeU Kini se pojavilo novo rješenje protiv sve većeg broja silovatelja. U pitanju su čarape u kojima djevojka će biti podjednako seksi koliko i ženka orangutana.

Osim suzavca, zubate vagine i drugih kranje ozbiljnih ili pomalo luckastih alata za odbranu od perverznjaka, odlično sredstvo protiv voajera i silovatelja je i to da mu meta više ne izgleda nimalo zavodljivo.

Zato su se Kineskinje dosjetile da, dok hodaju mračnim ulicama ili se voze gradskim prevozom, svoje noge prekriju čarapama sa gusto prišivenim crnim dlačicama. Svako ko vidi ovako pošumljene noge, pomisliće da one prije krase neku majmunicu iz džungle, a ne jednu zgodnu, seksi i privlačnu damu.

Nadajmo se samo da na ovom svijetu ipak nema manijaka koji će se na ovakvo nešto napaliti.

Izvor: Telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: