Objavljeno: 15.08.2017 u 12:46 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Gdje god se pojave, glavna su atrakcija: Viši je od nje za 60 centimetara, a zavoljeli su se NA PRVI POGLED

Iako bi zli jezici rekli da ne izgledaju kao dobar par i da zbog razlike u visini izgledaju neobično i čudno, Milica i Boban nedavno su proslavili tri godine braka i u ljubavi uživaju više nego ikad.

kosarkas (1)

Gdje god se pojave, glavna su atrakcija, a tako je bilo i na inauguarciji predsjednika Aleksandra Vučića, gdje su svi pogledi bili uprti u njih.

kosarkas (2)

Košarkaš Boban Marjanović sa svojih 221 cm visine, jedan je od najviših sportista u Evropi, a već 10 godina ludo voli Milicu koja je visoka samo 161 cm.

kosarkas (3)

Prošlog mjeseca proslavili su trogodišnjicu braka i na Instragramu podsjetili najljepših trenutaka sa svoje svadbe u Beogradu.

kosarkas (4)

Milica i Bobi svoju ljubav brižljivo njeguju i zaljubljeni su kao prvog dana veze. Kako je Bobi svojevremeno ispričao, u Milicu se zaljubio na prvi pogled tokom jedne rođendanske zabave u Vršcu.

Javnosti su jedan od omiljenih parova, a često su i meta šaljivih komentara zbog velike razlike u njihovoj međusobnoj visini.

kosarkas (5)

Imaju sinove Vuka i Petra.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: