Objavljeno: 24.09.2017 u 12:45 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

GARAŽNA VRATA PRESJEKLA ČOVJEKA PO POLA: Ulica je krvava, svi zovu policiju, ali ona NEĆE DA DOĐE – Evo zbog čega (FOTO)

U Grin okrugu u američkoj državi Tenesi policija je hitno pozvana da dođe ispred jedne kuće jer su garažna vrata presjekla čovjeka na pola. Scena koju su policajci zatekli bila je – krvava.

noc-vjestica-garaza (1)

Na kraju se ispostavilo da je navodna žrtva samo dekoracija za nadolazeći praznik Noć vještica. Glavni šerif lokalne stanice je na Fejsbuku nakon detaljne istrage svoje jedinice objavio:

“Pažnja svima, ukoliko prolazite ulicom Čaki Paj u Grin okrugu, krvavi čovjek kog su presjekla garažna vrata je samo dekoracija za Noć vještica! Ne zovite policiju ni Hitnu pomoć, već čestitajte vlasniku na dobroj dekoraciji”.

noc-vjestica-garaza (2)

- Izgleda tako stvarno – jedna je od komenatara na društvenim mrežama gdje se slika proširila brzinom munje, piše britanski BBC.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: