Objavljeno: 07.12.2017 u 12:44 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Frajeri mi bez problema prilaze i muvaju me: A kad treba da dođe do se*sa i ‘dole’ mi VIDE OVO, svi bježe glavom bez obzira

Holi je sa 17 godina donijela jednu nepromišljenu odluku i danas se zbog nje gorko kaje.

djevojka-tetovaza (1)

Naime, sa 17 godina su ona i prijatelj kupili pištolj za tetoviranje i odlučili da jedno drugom naprave što gluplji crtež.

I tako je Holi završila sa napisom direktno iznad va*ine na kome piše “pojedi me”, i to onom pravom JNA plavom bojom.

djevojka-tetovaza (2)

- Prezirem ovu tetovažu, uništava mi svaki dio se*sualnog života. Muškarci uglavnom pobjegnu, a prije toga mi dobace da im “ne trebaju uputstva”. Ne mogu više to da podnesem – očajna je Holi koja se zato obratila za pomoć majstorima za tetovažu u emisiji “Tatoo Fixers”.

djevojka-tetovaza (3)

I na svu sreću, uspjeli su da joj pomognu – sada umjesto uputstva ima lotos pa se nadamo da će joj to dosta pomoći u ljubavnom životu.

A vi, ako ste razmišljali o tetovaži, sada ćete razmisliti još bolje, zar ne?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: