Objavljeno: 26.04.2016 u 19:48 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Fotografija ove djevojčice i dalje je JEDNA OD NAJVEĆIH SVJETSKIH MISTERIJA

Džim Templeton 1964. godine tek što je bio kupio fotoaparat u boji i riješio je da iskoristi lijepo vreme i sa ženom i kćerkicom ode na piknik. Divan porodični trenutak je poželio da ovjekovječi svojim novim aparaton i rekao je kćerkici da stane i pozira. Sve je prošlo savršeno… do trenutka kada Džim nije razvio fotografije!

djevojcica-misteriozna-slika

Džim Templeton iz Engleske tako je postao tvorac jedne od najpoznatijih fotografija na kojima se vide paranormalne aktivnosti.

Naime, iza njegove kćerkice na fotografiji se jasno vidi silueta čovjeka u bijelom koji podsjeća na astronauta. I Džim i njegova žena su do kraja života tvrdili da na livadi, osim njih, tada nije bilo nikoga.

Fotografija je postala toliko popularna da su stručnjaci iz kompanije „Kodak” morali da potvrde da nije naknadno mjenjana i da nije riječ o montaži.

Do danas, za nju niko nema objašnjenje.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: