Objavljeno: 19.03.2016 u 11:18 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

FOTOGRAFIJA IZ NOĆNE MORE: Jedna sitnica na njoj užasava svakog ko je primjeti

Bio je običan školski dan. Tom je sjedio u učionici i borio se sa zadatkom iz matematike. U sebi je odbrojavao – još šest minuta i čas će napokon biti gotov. Njegov sto bio je kraj prozora, pa mu je pogled lutao po dvorištu.

misteriozna-fotografija (1)

Odjednom, u travi je primjetio fotografiju. Nije mogao da razazna šta je na njoj, pa je, čim se čas završio, požurio napolje kako bi je bolje pogledao.

Podigao je fotografiju i nasmješio se. Na njoj je bila jako lijepa djevojčica. Podigla je dva prsta, u obliku slova V, znak mira. To je česta poza tinejdžerki.

Pokazao je sliku prijateljima iz škole, kako bi saznao da li možda djevojka ide u njegovu školu. Niko je nikada nije vidio.

Kada je došao kući, pitao je i stariju sestru, koja je išla u drugu smenu u istu školu, da li je možda poznaje. Ni ona je nikada nije vidjela. Izgubivši interesovanje, Tom je ostavio fotografiju na svom stolu i legao da spava.

Usred noći, probudilo ga je kuckanje po prozoru. Zvučalo je kao da neko koristi ekser da bi kucao. Nakon kucanja, čuo je kikot. Prišao je prozoru – nije vidio ništa, ali je čuo udaljeni kikot.

Sljedeće noći, ponovo ga je probudilo kuckanje po prozoru. Uzeo je sliku sa stola i riješio da izađe iz kuće i prati misteriozni kikot. Hodao je po mrklom mraku kraj puta. Međutim, put je bio neosvijetljen i vozač u kolima koja su nailazila ga nije vidio.

Pao je mrtav, a u šaci je držao fotografiju.

Uspaničeni vozač izašao je iz kola kako bi mu pomogao, ali, bilo je prekasno. Vidio je fotografiju i uzeo je Tomiju iz šake kako bi je bolje pogledao.

misteriozna-fotografija (2)

Na njoj je vidio slatku djevojčicu koja drži podignuta tri prsta.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: