Objavljeno: 29.09.2014 u 9:02 | Zabava, Zanimljivosti | Komentara:

FOTO: Oni su svoje prijateljstvo zauvijek obilježili na specifičan način

Neka prijateljstva nikada ne nestaju. Tako je i prijateljstvo Džona Vordloa, Marka Rumera, Dalasa Brnija, Džona Molonija i Džona Diksona.

prijateljstvo1

Ovi prijatelji druže se od 1982. godine, a svakih pet godina nalaze se u Sjevernoj Kaliforniji gdje prave identične fotografije koje su na tom mjestu napravili kada su imali svega 19 godina.

“Svi smo mislili, šta ako za 20 godina mi jedni druge više ne budemo poznavali? Zaklinjući se, da ćemo se na svakih pet godina nalaziti na ovom mjestu, pronašli smo način da ostanemo u kontaktu”, kaže jedan od momaka, Džon Vordlou.

Njihova zakletva podrazumijeva da će se tako fotografisati zauvijek, pa i onda kada bude bio samo jedan od njih na fotografiji.

Sve je počelo 1982. godine…

Izvor: prva.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: