Objavljeno: 20.06.2015 u 13:14 | Vijesti, Zanimljivosti | Komentara:

ŠEF NASA-e SVE PRIZNAO: Postoje izvanzemaljci, postoji i Area 51, bio sam tamo

Jednog dana ćemo naći izvanzemaljce, ali ne u “Area 51″, rekao je čelnik NASA-e.”Postoje brojni planeti koje ćemo pronaći … i dokazati da postoji život i drugdje u svemiru” rekao je general bojnik Charles Frank Bolden školarcima, na pitanje 10-godišnje Carmen Dearing.

vanzemaljci-foto

“Danas znamo da postoje doslovno na tisuće, ako ne i na milijune drugih planeta, od kojih su mnogi slični našoj Zemlji. Mnogi od nas uvjereni su kako ćemoi pronaći dokaze života” rekao je Bolden.

Priznao je i kako postoji “Area 51″ iznimno čuvano područje u kojem se, kako tvrde teoretičari zavjere, čuvajo ostaci izvanzemaljaca i njihovih letjelica, no dodao kako nije ono što većina misli.

“Bio sam tamo no to je tek obično područje za razvoj i straživanje. Nikad nisam vidio nikakve izvanzemaljce ni njihove letjelece. Mislim da ljudi pričaju o alienima zbog tajnovitosti aeronauzčkih istraživanja” zaključio je general bojnik.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: