Objavljeno: 18.08.2016 u 20:39 | Zanimljivosti | Komentara:

DVA TIJELA, JEDNA DUŠA: Na svijet su došle držeći se za ruke, a pogledajte kako izgledaju danas!

Džena i Džilijan iz SAD-a rodile su se carskim rezom u oktobru 2014. godine kao mono-mono bliznakinje, što znači da su dijelile posteljicu, što se događa jednom u 10.000 trudnoća. Njihova priča osvojila je srca cijelog svijeta zato što su na svijet došle držeći se za ruke. Fotografija uslikana nedugo poslije porođaja proširila se internetom poput požara.

Šest mjeseci poslije rođenja, djevojčice se nisu odvajale jedna od druge. Ostale su privržene, i gledano sa strane uvijek se čini da pokušavaju da budu što bliže jedna drugoj. Ovakva povezanost podsjeća na odnos jednojajčanih blizanaca, ali je pritom još čvršća.

blizanke

Njihovi roditelji tvrde da se djevojčice obavezno rasplaču kad god neko pokuša da ih razdvoji, a toliko nalikuju jedna drugoj da ih samo stariji brat sa sigurnošću razlikuje.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: