Objavljeno: 12.11.2015 u 8:30 | Zanimljivosti | Komentara:

Dugo vremena nije vidio svog vlasnika, a nećete vjerovati njegovoj reakciji kada ga je konačno ugledao (VIDEO)

Vlasnik ovog predivnog psa je otišao na godišnji odmor koji je trajao nekoliko mjeseci. Kada se vratio odlučio je da se našali sa svojim “malim psićem”. Naime, to više nije bio mali psić nego odrastao pas.

Postavio je kameru nedaleko od sebe kako bi zabilježio ovaj nevjerovatni prizor, a mi smo ostali bez teksta. Pokrio se dekom i legao pored zida. No, to nije prevarilo njegovog psa koji kao da je od prvog momenta znao da je to on.

OD silne radosti počeo je da cvili, a onda se zavukao ispod deke i doživio šok od silne radosti. Ovaj prizor se zaista može doživjeti samo i isključivo samo ako imate veoma blizak odnos sa svojim ljubimcem baš kao što on ima.

Izvor: svijetzivotinja.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: