Objavljeno: 24.11.2017 u 12:39 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Dobro provjerite sve STOTKE koje imate pri sebi: Ako nađete BAŠ OVU što prije je se riješite – EVO I ZAŠTO

Da čak i u pretežno konzervativnom društvu kao što je naše djevojke znaju da uzmu stvar u svoje ruke pokazuje slučaj na ovoj novčanici.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Cijela stvar krenula je da se dešava početkom ove godine, tačnije 1. februara, kada je neimenovana Srkijeva obožavateljka (a možda i djevojka) riješila da okuša sreću, ali baš.

- Volim te Srki mnogo. Dajem ovu novčanicu pekari 1.2. 2017, i ako je dobiješ udaću se za tebe – napisala je na stotki i pustila je u promet.

Imate li je vi?

Imate li je vi?

Preuzimanje inicijative na kub – ne samo da je riješila da ga zaprosi, već ga ništa nije ni pitala već prosto najavila da, ukoliko ova novčanica dođe do Srkija, udaće se za njega.

Kraj godine se bliži, a izgleda da ova stotka i dalje nije došla do mladoženje. Zato provjerite novčanike, pa ako vidite da je stotka kod vas, ne zadržavajte je već je proslijeđujte dalje, doći će valjda jednom i do Srkija, pa da na proljeće polako pravimo svadbu!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: