Objavljeno: 11.01.2018 u 13:32 | Zanimljivosti | Komentara:

Dobro pogledajte ovu sliku: Na njoj možete da vidite 4 stvari, ali samo jedna otkriva SKRIVENU ISTINU O VAMA

Ono što je bitno je da bez ikakvog oklijevanja odgovorite šta je to što vam je prvo zapalo za oko – odgovori otkrivaju skrivenu stranu vaše ličnosti.

zanimljiva-slika

SVIJEĆNJAK

Imate vrlo širok pogled na svijet. Vaši planovi su uvijek veliki. To je u redu, ali često zaboravite na pojedinosti i nijanse. Dobra ste osoba s velikim srcem. Često vas drugi iskorišćavaju, pa bi trebalo da budete oprezniji i da birate svoje prijatelje kako biste izbjegli neprijatnosti.

ŽENA

Vi ste suptilna i senzualna osoba, sklona idealizaciji života, a ponekad ne obraćate pažnju na stvarni svijet i stvari koje vas okružuju. Lebdite u oblacima. S jedne strane to nije loše, jer postoji toliko malo romantičara na zemlji, ali s druge strane, iza sve te romantike, zaboravljate na stvarni svijet sa svojim složenostima i razočaranjima. Ne zaboravite da se barem povremeno vratite u stvarnost, inače će se vaš život pretvoriti u neprestano preskakanje prepreka.

MUŠKARAC

Vi ste vrlo mirna osoba, svako ko je s vama osjeća se ugodno i sigurno, kao iza kamenog zida. Vi ste promišljeni i kreativni. Svoj temperament držite pod kontrolom. Ali postoji jedna stvar koju možete poboljšati: niste dovoljno pažljivi prema osobama koje su vam bliske. Kako biste ispravili situaciju, poklonite bar male znakove pažnje ljudima koje volite i na taj način ćete svi živjeti mnogo srećnijim životima.

VATRA

Vi se razlikujete od drugih ljudi. Vaše razmišljanje razlikuje se od standardnog. Imate vlastitu viziju svijeta, a osobe koje su vam bliske ponekad vas ne razumiju. Nije vam to važno. Glavna stvar je da se ne promijenite! Morate da poradite na svom samopouzdanju i onda će sve biti u redu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: