Objavljeno: 14.06.2016 u 10:48 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Dobila je čudan e-mail nakon sahrane svog voljenog muža. Kada ga je otvorila istog momenta se onesvjestila

Elektronska pošta je jedan od najvažnijih otkrića u novijoj istoriji. Ali pored toga što možete biti u kontaktu sa osobom koja je udaljena stotinama kilometara, mogu se stvoriti problemi kao što su internet prevare ili nešto još gore… što je upravo ova žena doživjela.

hotel-florida

Jedan par iz Minesote želio je da na poseban način proslavi 20-godišnjicu braka. Muž je želio da iznenadi svoju ženu tako što bi je odveo dalje od zimske i hladne idile. Isplanirali su prelijepu sunčanu Floridu. Željeli su da njihovo putovanje bude u istom hotelu gdje su ostali tokom medenog mjeseca. Nažalost, zbog obaveza koje su imali, morali su da zakažu odvojene letove. Muž je trebalo da krene u četvrtak, a njegova supruga dan kasnije.

Muž je stigao u hotel i željno je čekao ženu. Želeći da joj se što prije javi, muž je izvadio laptop i krenuo da joj piše poruku. Želio je da joj javi da je imao ugodan let i da je stigao u hotel. Ali nije ni primjetio da je napravio gramatičku grešku u pisanju adrese i nije ni sanjao šta je uradio.

laptop

Njegova poruka je poslata na pogrešnu adresu. Umjesto da pošalje poruku svojoj ženi, on je poslao jednoj udovici u Hjustonu…

Da stvar bude još gora, udovica se upravo vratila svojoj kući nakon sahrane svog muža. Njen muž je bio poznati sveštenik i preminuo je od srčanog udara…

Udovica je sjela za računar, očekujući poruke saučešća od rođaka i prijatelja. Tada je otvorila prvu poruku od nepoznate osobe i nakon što je pročitala, zavrištala je i momentalno se onesvjestila. Njen sin je dotrčao i video je kako leži.

Nakon što joj je pomogao, pročitao je poruku: “Za moju voljenu suprugu. Ja sam stigao. Znam da si iznenađena što me čuješ. Oni ovdje imaju računare kako bi slali poruke svojim voljenima. Upravo sam stigao i prijavio se”

“Vidim da je sve spremno za tvoj dolazak sutra. Radujem se tome. Nadam se da će i tvoje putovanje proći kao moje. P.S. Svakako je vruće ovdje dole!”

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: