Objavljeno: 14.07.2014 u 20:13 | Zanimljivosti | Komentara:

DIRLJIVO: Zašto je ova poruka jednog konobara rasplakala ženu koju je posluživao?

Ova simpatična i dirljiva priča stiže nam iz američke savezne države Misuri, a dokaz je da čak i tužni događaji mogu da prouzrukuju poneku sitnicu koja će nas obradovati…

Screen-Shot-2014-07-11-at-8.33.37-PM

Jedna gospođa čitav život je godišnjicu braka proslavljala sa suprugom večerom u restoranu “Misuri red lobster”. I tako čak 31 godinu zaredom, sve dok ove godine u martu njen gospodin nije preminuo od raka. Ipak, ova dama odlučila je da ne prekine tradiciju i poseban datum u njenom srcu obilježi odlaskom u isti restoran, ali sa kćerkom. Čitavu priču ispričala je i konobaru koji ih je posluživao.

Nešto kasnije, kada je došlo vrijeme da se plati, ona je umjesto računa dobila dirljivu i neočekivanu poruku…

“Žao nam je što čujemo da je vaš suprug otišao, ali mi cijenimo vašu lojalnost, i to što ste 31 godinu proveli sa nama, i na kraju niste odustali od toga. U znak zahvalnosti, kuća časti! Nadamo se i voljeli bi smo da i narednu godišnjicu proslavite sa nama!”

Srdačno

“Red lobster” i vaš kelner Tejlor”

article-0-1F92280200000578-302_634x672

Sin ove gospođe naknadno je ovu poruku postavio na društvenu mrežu “Redit”, pa je ubrzo postala viralni hit.

“U šoku smo što je ova priča dobila ovolike razmjere. To je nešto što mi svakodnevno radimo – brinemo i volimo svoje mušterije! Uvijek se trudimo da učinimo nešto dobro za svakoga! Bilo je divno iskustvo služiti ovoj gospođi i njenom mužu – bili su dobri i prijatni ljudi” – istaklo je osoblje ovog restorana.

Izvor: pressonline.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: