Objavljeno: 29.05.2018 u 10:59 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Di ima 24 godine, a Džon je osam godina mlađi od NJENOG DJEDA! Ono što su riješili da urade ŠOKIRALO je Englesku

Dehena Dejvison zvana Di ima 24 godine i studentkinja je političkih nauka. Njena ljubav je 35 godina stariji Džon Ferem, koji je samo osam godina stariji od njenog djeda.

Dehena Dejvison (2)

Studentkinja iz Šefilda je na zabavi upoznala 59-godišnjeg Džona, člana veća fakulteta koji je pohađala. Koliko god njihova priča bila nesvakidašnja, onu su zajedno.

- Ljudi kažu “Gdje si bila cijeli moj život, a Di nije bila rođena prve tri četvrtine mog života – priča Džon, koji kaže da mu nije odgovarala na poziv za prvu kafu čitava četiri mjeseca. Ali on je bio uporan. Pozvao ju je drugi put.

Vjeridbu su objavili u septembru 2015. godine, nakon što ju je Džon zaprosio u svom domu u Berkširu.

- Pitao sam je i ranije, ali tražila je da to uradim kako treba. A u mojim godinama klečanje na koljenima može biti komplikovano – kaže Džon.

Ali nisu svi podržavali ovaj nesvakidašnji par, prije svih Dehenin djed Pol. On nikako nije mogao da odobri vezU svoje unuke sa čovjekom koji je od njega stariji samo osam godina.

Da bi svima pokazali i dokazali svoju ljubav, prijavili su se za TV šou “Bride and Prejudice”, koji prati priču parova i njihovih porodica prije venčanja. Da li će prva epizoda 5. juna odobrovoljiti i djedu?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: