Objavljeno: 29.06.2013 u 20:01 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Devetogodišnja djevojčica namazala se kremom koja pomlađuje deset godina i nestala bez traga

namazala-kremom-10-god

Iako joj za sada nema ni traga ni glasa, cijela je javnost puna optimizma i nade u sretan završetak.

Užas, horor, jeza… Slabe su to riječi da bi mogle opisati tragediju koja je pogodila maleno naselje u Krapinsko-zagorskoj županiji. Stanovnici Špičkovine ne pamte događaj koji ih je više šokirao. Obitelji Zametak misteriozno je nestala kći jedinica. Devetogodišnja Maja Zametak tog se kobnoga subotnjeg jutra igrala bez roditeljskog nadzora.

U jednom trenutku izgubili smo je iz vida. Počeli smo je dozivati i tražiti po cijeloj kući. Suprug je bez uspjeha pretražio cijeli gornji kat, a ja sam pregledala kompletan donji dio kuće. Kad sam ušla u kupaonicu, imala sam što vidjeti. Igračke su bile posvuda razbacane, a moja najnovija čudotvorna krema, koja pomlađuje deset godina, bila je otvorena i napola potrošena – rekla nam je utučena majka Mirela Zametak.

Ovaj je slučaj najmisteriozniji nestanak nekog djeteta na našim prostorima. Policija već šesti dan tapka u mraku, a roditelji nikako ne mogu odgovoriti što se točno dogodilo. Ako imate informaciju koja bi mogla pomoći u potrazi ili znate gdje je djevojčica, molimo vas da javite zabrinutoj majci u Špičkovinu.

Izvor: mojusk.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: