Objavljeno: 09.12.2017 u 18:54 | Zanimljivosti | Komentara:

Da li je vaš palac ravan ili nakrivljen? Vaš oblik otkrit će zanimljive činjenice o vama…

Da li ste nekada obraćali pažnju na to da li vam je palac ravan ili malo iskriviljen kada ga ovako podignete? Neki smatraju da to može otkriti neke stvari o vama

palac-slika

Pogledajte ovu sliku i odredite svoj tip, a evo šta to može reći o vama:

Ravan palac

Ukoliko je vaš palac ravan, to može značiti da ste vi vrlo ozbiljna osoba koja ne izbjegava odgovornost. Vrijedni ste i ambiciozni, te se uvijek trudite da budete bolji.

Vješto prikrivate svoja osjećanja jer ne vjerujete svima. Iako možda nekada prikrivate svoja osjećanja, to ne znači da ih ne posjedujete.

Kriv palac

Ako ipak imate ovakav tip palca, to može značiti da ste vi vrlo energična osoba. Uvijek ste u pokretu i ne želite ljenčariti.

Nemate problem da jasno iskažete ono što mislite i osjećate. Kako god, pazite kome vjerujete jer to ne možete svima. Vrlo ste komunikativna osoba i lako sklapate prijateljstva.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: