Objavljeno: 08.11.2017 u 12:37 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Da je Cristiano Ronaldo ludo bogat, dokazuje stvar ‘vrednija od zlata’ koju drži kraj nogu

Cristiano Ronaldo na Instagramu je objavio fotografiju koja možda najbolje dosad sumira koliko je taj čovjek zaista bogat.

ronaldo-torbica (1)

Slavni nogometaš pozirao je u društvu prijatelja i poslovnog suradnika Miguela Paixaoa u svom privatnom avionu s najskupljom torbom na svijetu kraj nogu. Riječ je o luksuznoj Hermes Birkin putnoj torbi čije se cijene uglavnom kreću od 5 000 pa sve do 10 000 eura, ali i do nekoliko stotina tisuća ako je riječ o personaliziranim primjercima.

Birkin torba ime je dobila po glumici i pjevačici Jane Birkin, a nastala je 1981. godine.

ronaldo-torbica (2)

Točna cijena ove torbe može se saznati jedino na zahtjev, a ona, osim od veličine, varira i od vrste kože od koje je rađena, zemlje u kojoj se prodaje te čak i boje i modela. Za kupovinu ove torbe dugo je postojala čak i lista čekanja.

Skupocjeni modni dodatak odmah je zapeo za oko i Ronaldovim obožavateljima pa su ga oni manje upućeni u modna zbivanja u komentarima u nevjerici pitali “je li to njegova torbica”, dok su se nešto upućeniji divili činjenici da kraj nogu drži torbu koju su prošle godine proglasili vrednijom investicijom od zlata.

ronaldo-torbica (3)

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: