Objavljeno: 30.01.2017 u 9:08 | Zanimljivosti | Komentara:

Cristiano Ronaldo ponovo pokazao šta znači biti čovjek!

Jedna od najvećih sportskih zvijezda Cristiano Ronaldo je ponovo u centru pažnje. Nije u pitanju neki sjajan pogodak ili dribling, nego humanitarni rad kojeg Ronaldo čini svako malo.

ronaldo-djecak

Četverogodišnji dječak Haidar Mustafa je u bombardiranju u Siriji ostao bez roditelja, a jedini članovi porodice mu žive u glavnom gradu Engleske, Londonu.

Portugalska nogometna zvijezda je odlučila da pomogne dječaku da što prije dođe do Londona i lično se zauzeo za njega i `povukao` je veze koje ima u Engleskoj. Podsjetimo, Ronaldo je upoznao dječaka prije izvijesnog vremena, ali ga nije zaboravio i odlučio je da mu nastavi pomagati do današnjeg dana.

U moru kapitalizma, brzog života i nerazumijevanja, Ronaldo je još jednom pokazao šta znači biti čovjek.

ronaldo-djecak-2

ronaldo-djecak-3

Izvor: n1info.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: