Objavljeno: 04.02.2017 u 12:16 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

ČOVJEK OD PLASTIKE Ljudski ‘Ken’: Ne mogu da jedem i da se tuširam (FOTO)

Ljudski Ken, odnosno Rodrigo Alves (33), otišao je na 50. estetsku operaciju, dubinsko zatezanje lica.

ljudski-ken (1)

Posljednjih 11 dana zatvoren je u hotelskoj sobi, a za Dejli Mejl je otkrio da je ovo najgora operacija u njegovom životu zbog čega ne može da jede tvrdu hranu.

“Baš je bilo teško. Ako pojedem nešto tvrdo šavovi će mi popucati i doći će do infekcije. Nisam mogao ni da se istuširam toplom vodom ovih 11 dana jer para može da mi proširi krvne žile na licu i da dovede do hematoma. Na licu nisam ništa mogao da podignem i savijem, morao sam da spavam pod uglom od 45 stepeni da bi mi strujala krv, zbog toga me zadnjica strašno boli”, rekao je “Ken”.

ljudski-ken (3)

Uprkos silnim problemima kaže da je zadovoljan rezultatima.

“Muka se isplatila sada izgledam kao da imam 19 godina. Još sam otečen i imam masnice, ali izgledam zategnuto kao da sam stavio botoks.

Iako se osjeća podmlađeno, Rodrigo kaže da mu se pojavila nuspojava koja ga ne oduševljava.

“Posljednjih dana jedem samo supe i sladoled, vjerovatno sam dobio 10 kila”, brine se Rodrigo.

Brazilac, koji se sam proglasio ljudskom verzijom Kena, na estetsku hirurgiju je do sada potrošio 373.000 funti.

ljudski-ken (2)

On je prošle godine završio u bolnici u Malagi nakon što je otkrio rupu u nosu. Ljekari su dijagnostikovali nekrozu, odnosno umiranje tkiva zbog manjka prokrvljenosti, a sve je to bio rezultat šeste operacije nosa.

“Nikada neću prestati. Konstantno se održavam. Sljedeći mjesec idem na fejslifting. Ako se zapustim dobiću bore, a i počeću da gubim kosu. To je domino efekat”, kaže Rodrigo.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: