Objavljeno: 17.01.2018 u 14:15 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Čovjek je ukrstio dvije pasmine da bi dobio pravu zvijer – izgleda zastrašujuće

Znamo da su buldozi opasni mada ima par slučajeva u kojim su bili spasioci. Kako god samo kada vidite njihov stražni izraz lica ne možete a da se ne plašite, imate osjećaj kao da će vas napasti svakog trena.

dvije-pasmine

Međutim ovaj čovjek je ljubitelj upravo takve vrste pasmine pa je odlučio da svog psa pari sa drugom takođe opasnom vrstom. Rezultat toga je krajnje zastrašujući.

Ova zvijer je nastala ukrštanjem najopasnijim pasminama pasa na svijetu, a tu novu rasu nazvao je PRESA MAYO. Opasniji je od bilo koje vrste koju poznajete a neki ga nazivaju i nekom vrstom mutacije.

Da li biste ga mogli zamisliti u svojoj blizini? Vjerovatno samo vani da vam čuva kuću. Ovaj čovjek ga se ne boji ni najmanje i smatra da je pas upravo onakava kakvog ga vi odgojite.

Dešavalo se da poneki kućni ljubimac napadne svog vlasniak ali te situacije su veoma rijetke.

Izvor: vrijemezavas.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: