Objavljeno: 13.10.2016 u 16:45 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

CIRKUS NA SVADBI U LESKOVCU: Izbila opšta tuča jer je mlada odlučila da ZADRŽI PREZIME!

Otkako je mlada saopštila svoju odluku, krenula je netrepeljivost, zbog čega je izbila opšta tuča među svatovima, pa je na kraju svadbeno veselje prekinuto.

U svijetu je normalno da mlada na vjenčanju ostavi svoje prezime, i da uz svoje doda i mladoženjino. Međutim, izgleda da to nije prihvatljivo u Leskovcu, gdje je došlo do fizičkog obračuna između svatova zbog mladine odluke da zadrži svoje i doda njegovo prezime.

svadba-tuca

Do ovog incidenta je došlo prije par nedelja u poznatom gradskom restoranu u ovom gradu, kada je mlada rekla matičaru da zadržava svoje prezime i dodaje suprugovo.

- Ku*vo! – začulo se nakon mladine odluke, a to je rekao njen svekar.

Kako su muzičari rekli, na svadbi više ništa nije bilo isto.

– Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smiješno jer je reč o uglednim gradskim porodicama. Obje imaju “pedigre” uspješnih leskovačkih privrednika – ispričali su muzičari za Jugmedia.rs.

O ovom do sada u Leskovcu nezabilježenom incidentu, danima se pričalo po gradskim kuloarima.

- Kada je svekrva tašti u jeku svađe rekla: “Glupa kurvo!”, ova joj je odgovorila: “A što sam glupa?”, nakon čega je nastao opšti smijeh u dvorani – prepričava basista iz svadbarskog benda, a njegovu priču do poslednjeg slova potvrđuju i konobari i neki od svatova.

Nažalost, šala nije zaustavila netrepeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije sve kulminiralo opštom tučom gostiju, pa je slavlje prekinuto.

Ovako se Rusi obračunavaju sa neugodnim gostima na svadbi:

Izvor: http://www.telegraf.rs/

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: