Objavljeno: 16.03.2017 u 12:43 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Čim smo vidjeli sliku sa ultrazvuka, znali smo da imamo POSEBNU BEBU: I sada o njoj pričaju SVI

Mali Oliver Dan postao je svjetska senzacija i prije nego što se rodio – čim su ljekari i roditelji videli njegov snimak sa ultrazvuka, znali su da im ne stiže obična beba.

beba-kosa (1)

U Nampi, u saveznoj američkoj državi Ajdaho, mali Oliver se predstavio svijetu. I nikako nije izgledao kao obična beba. Imao je gustu kosu, a danas sa pet mjeseci njegova kosica dugačka je 12 centimetara.

beba-kosa (2)

Uz to, kosa mu je stalno čupava, što malom Oliveru daje dodatni komičan efekat, a roditelji Endži i Brajan kažu da je toliko neukrotiva da je čupava čak i kada je mokra.

- Izgleda kao da je stalno pod strujnim naponom – kaže Endži i dodaje da su prava atrakcija gdje god da se pojave.

beba-kosa (3)

- Oliver je rođen sa punom glavom kose i od tada ne prestaje da raste. Iz dana u dan je gušća i duža. A toliko je naelektrisana da nikako ne može da se spusti. Nekada sam čak pokušavala da oližem ruku pa da mu tako prilijepim kosu, ali ništa ne pomaže – jada se majka, i objašnjava da za njegu njegove kosice ne koristi ništa drugo osim standardnog šampona za djecu.

beba-kosa (4)

A mali Oliver će, izgleda, prvi susret sa frizerom imati i prije nego što napuni pola godine.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: