Objavljeno: 11.04.2016 u 7:08 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Cijeli život bila je vezana za balkon, pa je odlučila učiniti nešto što će vam SLOMITI SRCE

Da jednog dana nije poduzela taj očajnički odvažan čin, nesretna Bella, njemačka ovčarka, vjerojatno bi skončala na balkonu trećeg kata jedne zgrade u Kairu gdje ju je okrutni vlasnik neprestano držao vezanu lancem.

balkon

Njezin pseći život uistinu je bio bolna tragedija. A onda je jednoga dana odlučila prekinuti s time i skočiti s balkona.

Zapravo, skočiti nije mogla jer je bila čvrsto vezana oko vrata, pa je ostala visjeti na lancu s balkona sve dok je nisu uočili prolaznici i pozvali spasioce.

Uznemirijuća fotografija, pgledajte klikom OVDJE.

Kada su je skinuli s lanca i osolobodili, procijeili su da je tako visjela barem pet sati. Lanac joj se duboko urezao u vrat i pravo je čudo što je uopće preživjela.

No, čudo se se doista dogodilo. Bellina želja za životom bila je snažnija od dubokih i teških rana.

igra-se

Egipatska udruga za pomoć životinjama zbrinula ju je i zašila joj rane, no njezino stanje bilo je takvo da su procijenili kako bi bilo bolje da je prebace u SAD.

Kontaktirali su američku službu za spašavaje i oporavak mučenih životinja i prebacili su ‘djevojku’ u Ameriku.

Nakon oporavka, neko je vrijeme provela u Massachusettsu, da bi se na kraju skrasila kod jedne udomiteljske obitelji u Houstonu.

Danas ondje živi svoj drugi život. Trči velikim dvorištem vlasnici je vole, nitko je ne veže, a ima i pseće društvo za igru.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: