Objavljeno: 26.08.2017 u 21:55 | Zanimljivosti | Komentara:

Cijela porodica brine zbog bake Anđele: Našla je muža mlađeg 45 godina na Fejsbuku i sada ima VELIKI PROBLEM

Anđela Načuku (72) iz Velike Britanije udala se za mladića iz Nigerije starog 27 godina uvjerena da je u pitanju bila prava ljubav. Potrošila je Anđela 20.000 funti da bi suprugu obezbijedila vizu i sada su u braku tri godine.

baba-muz-1

Upoznali su se tako što ju je suprug, Si Džej, dodao na Fejsbuku i uputio joj par komplimenata na slikama.

Anđelin bivši suprug Donald, sa kojim se razišla prije 18 godina kaže da je u pitanju prevara.

- Saznao sam da se udaje kada sam to pročitao u novinama. Prevario ju je čovjek koji samo hoće da se uvuče u našu zemlju. Bojim se da će Anđela morati da se nosi sa teškim posljedicama ovog svog poteza – kaže Donald.

S druge strane, Anđela je uvjerena da je Si Džej njena srodna duša iako su se prvi put vidjeli na samom vjenčanju.

Ova baka je inače penzionisani taksi vozač a muža opisuje kao najnježnijeg muškarca koga bi svaka žena poželjela.

- Zbog njega se osjećam kao najljepša žena na svijetu. Znam da smo stvoreni jedno za drugo i neću prestati da sae borim za nas. Nakon vjenčanja morali smo da se rastanemo jer je moj zahtjev za porodičnom vizom odbijen. I dalje se trudim, angažovala sam i advokata. Ukupno sam do sada potrošila 20.000 funti, a Si Džej mi to postepeno vraća. Do sada mi je vratio pola novca -tvrdi ova baka koja čeka vizu kako bi muža konačno dovela kući.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: