Objavljeno: 08.06.2018 u 18:51 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Četiri različito građene žene obukle su kupaći ISTE VELIČINE: Rezultat je ZAPANJUJUĆ

Četiri žene sa potpuno različitim oblicima tijela obukle su isti broj kupaćeg kostima i poslale svim ženama moćnu poruku.

manekenke (1)

Plus sajz manekenka Soni Tarner na Instagramu je objavila fotografiju koju je snimila s koleginicama Brel Anjeom, Belom Golden i Džordžijom Gibs.

manekenke (2)

Na fotografiji njih četiri nose jednodelni kupaći na kojem stoji poruka “love.your.body” (voli svoje tijelo). Ono što su djevojke željele da naglase jeste da fotografije nisu retuširane.

“Ljepota i tijela dolaze u različitim oblicima, veličinama i tipovima. Oni koji se s tim ne slažu, žive u 19. vijeku”, rekla je Soni.

Sve na fotografiji nose veličinu XL istog kupaćeg kostima.

manekenke (3)

“Pogledajte koliko smo različite, a opet smo na neki način jednake. Pozitivan savjet: Prestanite da gledate ljepotu u drugima, gledajte je u sebi. Osoba kraj vas je možda predivna, ali to ne znači da vi niste”, dodala je.

Bez obzira na veličinu, oblik ili etničku pripadnost, svaka žena treba da se osjeća najbolje na plaži”, dodala je.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: