Objavljeno: 29.04.2016 u 11:41 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Četiri brata blizanca su zamjenjena na rođenju. Nakon 25 godina, niko nije očekivao da će se OVO desiti…

1988. godine u Kolumbiji rođena su dva para jednojajčanih bizanaca. Stvar je zamršena kada su blizanci zamjenjeni i svaki je otišao kući sa pogrešnim bratom.

Upoznajte Horhea, Vilijama, Karlosa i Vilbera

cetiri-brata (1)

Ovo je prvi par koji je bio zamjenjen: Vilijam i Vilber

cetiri-brata (1)

A ovo su Karlos i Horhe

cetiri-brata (2)

Nakon rođenja, Karmelo i Ana odgajala Vilijama i Vilbera na selu i živjeli su pod konstantnom nestašicom vode. Dok su Horhe i Karlos migrirali u grad Bogotu, gdje se Horhe zaposlio u fabrici cijevi. Niko nije ni slutio kako će se ukrstiti putevi ovih mladića. Tada se desilo nešto čudno. Horheov poslovođa primjetio je mladića u mesari koji je bio isti Horhe i mislio je da ovaj obavlja oba posla…sve dok mu Horhe nije rekao da to nije on. To je bio Vilijam!

Poslovođa je sredio da se ova dvojica nađu i zagledao se u njih. Mladići su bili šokirani koliko su ličili jedan na drugog, kao da su se gledali u ogledalu! Ubrzo nakon toga, organizovano je viđanje Karlosa i Vilbera. Kada su se braća našla Vilijam je čak nazvao Horhea “gospodine”!

Sva četvorica su započela detaljno ispitivanje koliko su slični. Karlos je čak posumnjao malo na Vilbera, jer je ovaj imao ožiljke i neke sitne razlike. Ali vrijeme je pokazalo svoje.

Uz muziku i piće, razgovarali su o svemu, o životu kojem su imali i propustili. Pjevali su i smijali se, znajući da pripadaju jedan drugom. Nakon saznanja ko mu je biološki brat, Horhe je u znak ljubavi istetovirao svog brata Karlosa, odmah uz tetovažu majke.

cetiri-brata (5)

Braća su napokon bila zajedno. Odlučili su da se više nikada neće razdvajati i da neće zaboraviti momente koje su proveli sa “pogrešnim bratom”

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: