Objavljeno: 29.09.2013 u 15:39 | Zanimljivosti | Komentara:

BOGATAŠ: Uložio 20 dinara, pogodio 16 parova i dobio milion dinara

Nepoznati kladioničar vezao 16 utakmica koje su se igrale od srijede do subote i zaradio maksimalan dobitak na tiketu na kome je uplatio minimalni iznos.

kladionica-16-parova

Dobitni tiket

BEOGRAD – Ima hljeba i bez motike!

Nepoznati prognozer “ojadio” je ove nedjelje jednu domaću kladionicu pošto je na 20 uloženih dinara osvojio maksimalni dobitak od milion dinara!

Vispreni igrač je vezao 16 utakmica koje su se igrale od srijede do subote sa kvotama od 1,60 do 3,30. Ukupna kvota iznosila je 52.872.76.

Posljednji meč bio je ujedno onaj sa najvećom kvotom, pošto je dobitnik čekao dva gola u prvom poluvremenu meča Sošo – Valensijen. S obzirom da je već u 18. minutu bilo 2:0, nepoznati dobitnik je mogao da slavi.

Izvor: Kurir

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: