Objavljeno: 25.10.2017 u 14:07 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Bogata djeca Tirane: Albanska zlatna omladina zna kako se živi

‘Bogata djeca Tirane’ naziv je Instagram stranice koja objavljuje fotografije i videozapise albanskih klinaca s viškom love. Primjerice, otputuju do Pariza samo kako bi ručali u svom omiljenom restoranu…

bogata-djeca (1)

O Albaniji znamo dosta toga, no s bogatim klincima naših daljnjih susjeda baš i nismo upoznati. Srećom, danas nas društvene mreže upute u sve što nas zanima, pa je tako svoje mjesto na Instagramu našla i stranica posvećena ‘bogatoj djeci Tirane’.

bogata-djeca (2)

Gledajući fotografije na toj stranici, pitamo se – osjeti li bogata albanska omladina uopće krizu?

bogata-djeca (3)

Ima svega – od brda love, skupocjenih automobila i jahti do ludih provoda. Moglo bi se reći da Albanci pariraju nasljednicima poslovnih carstava iz svih dijelova svijeta.

bogata-djeca (4)

Stranicu prati nešto više od 16 tisuća korisnika, a vi pogledajte fotogaleriju i sami procijenite kako živi albanska zlatna omladina.

bogata-djeca (5)

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: