Objavljeno: 16.10.2014 u 12:07 | Zanimljivosti | Komentara:

Bili su sretan bračni par a onda je uslijedio šok poslije porođaja…

Jedna Španjolka iz Valensije morala je da prizna svom mužu da ga je prevarila na svojoj djevojačkoj zabavi i to sa striperom patuljastog rasta.

sretni-bracni-par

Ona bi ovu tajnu ponijela sa sobom u grob da te kobne večeri nije zatrudnila. Njen suprug svo je vrijeme mislio da čeka njegovo dijete dok se nije porodila i na svijet donijela patuljka.

Za njenu tajnu sve do porođaja nisu znale niti najbolje prijateljice, ali najveći je šok ipak pretrpio suprug koji je „promjenio sve boje“ dok su mu doktori objašnjavali da nije riječ o zabuni i da on nije biološki otac.

Često odlazimo na takve zabave u pratnji „normalnih“ stripera jer je tačka osmišljena kao šala. Naime, budućim mladama tokom striptiza stavlja povez preko očiju, a onda se kolege u međuvremenu zamjene, izjavio je za španske medije jedan od patuljastih stripera.

Uglavnom se sve završi uz slikanje i čestitanje i sam zatečen da se nešto tako dogodilo - rekao je anonimni striper.

Do preljube je došlo početkom godine, a njen muž je sve vrijeme vjerovao da je beba njegova. Za njenu preljubu nije znao niko,pa čak ni njene najbliže prijateljice. Ali, kada je uzela sina u ruke, slomila se i priznala sve. Mama bi možda i mogla da nastavi da krije strašnu istinu, da dijete nije rođeno sa hipopituitarizmom – patuljastim rastom.

Izvor: vestinet.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: