Objavljeno: 21.08.2017 u 11:00 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Bila je na 13 operacija da bi izgledala kao Ivanka Tramp i NE ŽELI DA STANE: Danas ima KVRGU na nosu i izgleda OVAKO

Tifani Tejlor očajnički pokušava da bude što sličnija svom idolu – kćerki predsednika Donalda Trampa, Ivanki Tramp.

tifani-tejlor (1)

Ova djevojka misli da bi predsjednikova kćerka trebalo da bude uzor za sve žene svijeta. Što bi bilo sasvim ok, da ona nije postala opsjednuta njome – u svakom smislu.

Nakon što se pojavila u jednoj emisiji, Tifani je priznala da je u posljednjih 12 mjeseci uradila 13 operativnih procedura, iako je bila samo tri puta pod anastezijom – operacije grudi, liposukcije stomaka i zadnjice, stavila je filere u lice i sredila oči i nos.

tifani-tejlor (2)

- Ranije sam bila mnogo lijepa, ali sada sam elegantnija – rekla je Tifani.

Ona je inače postala opsesivna nakon razvoda desetogodišnjeg braka.

tifani-tejlor (3)

Pa ipak, izgleda da nije uspjela u onome što je naumila, jer su doktori na pitanje kome je najsličnija nabrajali razne ličnosti – ali, ne i Ivanku.

- Želim da dođem do kraja svoje zamisli, a ne da odustanem – rekla je Tifani, nakon čega su doktori odbili da izvrše njen posljednji zahtjev.

Foto: E!

Foto: E!

Ona je željela kvrgu na nosu, koju ima i Ivanka.

- Tifani bi trebalo da ostavi svoj nos da zaraste barem naredne četiri godine – naveo je jedan od doktora, našalivši se da je to isto koliko će još ostati u Bijeloj kući sa tatom Trampom.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: