Objavljeno: 03.09.2016 u 9:51 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Beba VRIŠTALA OD BOLOVA u WC-u, a onda je majka pogledala šta je bilo na stolu za povijanje (FOTO)

Mlada mama Hejli iz Los Anđelesa uputila se na put sa svojim sinčićem Samjuelom, ni ne sluteći da će išta krenuti po zlu. Tokom putovanja, morala je da stane na obližnju benzinsku pumpu, kako bi previla bebu i malo da se odmori od vožnje.

beba-place

Kada ga je spustila na sto za previjanje, beba je briznula u plač. Ona je prvo mislila da je dijete umorno od puta i nije obraćala pažnju, ali kada je vidjela da vrištanje ne prestaje, podigla ga je i primjetila crvenilo i naduvenost na njegovim leđima.

Bacila je pogled na sto za povijanje i tamo nešto užasno! Bile su to igle.

Priču je podjelila na društvenim mrežama, sa željom da upozori druge roditelje.

- Danas sam svom sinu htjela da promjenim pelenu i pronašla sam adekvatno mjesto za to. Samjuel nije prestajao da plače, sve vrijeme dok je bio na stolu. Mislila sam da je umoran ili mu je hladno pa sam promjenila pelene što je brže moguće i odmah ga uzela u naručje, kako bih ga umirila.

Tada sam na stolu ugledala igle, zabodene sa donje strane stola. Neko bezdušno đubre je mislilo da je ovo zabavno! Moja jadna beba je ležala na iglama! Njegova leđa sada izgledaju kao jastuče za igle. Nemam dovoljno riječi da kažem koliko sam ljuta! OBAVEZNO provjeravajte stolove za povijanje, prije nego što na njih stavite svoju djecu.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: