Objavljeno: 13.07.2017 u 10:39 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Beba šokirala sve odmah po rođenju: Njene slike opravdano osvojile svijet! (FOTO)

Sa samo 4 nedelje, beba Renezme ima kosu kao bilo koje starije dijete. Da stvar bude još neobičnija, bebina majka Kler je otkrila da se njena kćerkica rodila sa kosom koja od tada prosto buja sve više i više!

beba-velika-kosa (3)

Međutim, Kler kaže da se nije previše iznenadila kada je prvi put ugledala svoju kćerkicu.

beba-velika-kosa (2)

“Tokom trudnoće sam mnogo patila zbog gorušice, što je jedan od pokazatelja da će beba imati kosu. Srećom, nema potrebe da je previše češljam. Nakon kupanja, samo je prebrišem peškirom i kosa odmah ‘skoči’ na sve strane. Mnogo voli kada joj to radim”, kaže ova mama i dodaje da su njeni prijatelji ljubomorni što su im bebe ćelave.

beba-velika-kosa (1)

“Svaki put kada je vide, ona ima sve više kose i ne mogu da se suzdrže, a da mi ne kažu koliko su ljubomorni što i njihova djeca nemaju takvu kosu”, rekla je Kler.

beba-velika-kosa (4)

Izvor: stil.kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: