Objavljeno: 13.04.2017 u 10:37 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Beba se rodila sa potpuno bijelom kosom: Ljekari šokirani, ne mogu da objasne zašto je mali dječak sijed (FOTO)

Ponekada se rode djeca koja baš i nisu kao sva ostala. Oni zapravo nisu bolesni i nemaju poremećaj ali odstupaju od uobičajnih standarda na koje je većina navikla. Beba Bence rođen je u Mađarskoj, a on što je šokiralo sve u bolnici jeste činjenica da je rođen sa ogromnom kosom.

bijela-beba (3)

Foto: Reddit

Ono što ga međutim razlikuje od drugih beba jeste to da je njegova kosa bijele boje. Svi su donosili različite zaključke. Prvo su mislili da Bence ima neku vrstu albinizma. Međutim, ispitivanja koja su objavljena su to demantovala, ali ne u potpunosti, prenosi goodstuffbuzz.com.

Doktori nisu baš sigurni u koju kategoriju ovaj slučaj treba da svrstaju.

bijela-beba (2)

Foto: Reddit

Poslije njegovog rođenja 2015. godine još jedno dete je rođeno sa ovakvom neobičnom kosom.

Njeno ime je Milijana i ona je rođena sa bijelim pramenom na glavi.

U njeno slučaju je bar bilo jasno o čemu se radi, posto je to neka vrsta biljega koji se prenosi u njenoj porodici po ženskoj liniji.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: