Objavljeno: 01.03.2014 u 14:13 | Zanimljivosti | Komentara:

Batmobile postao stvarnost, ali cijena od milion dolara!

Brojni fanovi Batmana često maštaju o tome kako bi bilo u njegovoj ulozi čuvara Gothama i njegovih stanovnika, dok gradom jure u Batmobileu. Maštarija je sada postala puno bliža stvarnosti, jer se replika Tumblera, kakvog je Vitez tame vozio u posljednjim filmovima, prodaje za milion dolara. Nakon što se uplati i preuzme treba samo obaviti registraciju.

batmobile

JamesEdition.com

Automobil se pojavio na prodaji na stranici JamesEdition koja nudi razne luksuzne predmete, a prodavač navodi da su vozilo napravili da bi bilo legalno za prometnice, ali napominju da nije za svaki dan.

Dolazi s kotačima od 44 inča te motorom od 8 cilindara, audio sustavom s Bluetoothom i konektorom za Appleove uređaje, ali i CD/DVD playerom te pet kamera koje pomažu vozaču u vožnji. Tu je i GPS navigacija. Naoružanja nema.

Automobila će, kako se navodi, biti samo pet.

Izvor: www.24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: