Objavljeno: 23.01.2015 u 14:09 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Baka (109) dala najkraći savjet za dug i sretan život: Ženama će se itekako svidjeti!

Najstarija stanovnica Škotske, baka koja ima punih 109 godina, otkrila je svoju tajnu dugovečnosti: jedite svoju kašu i izbjegavajte muškarce! Stogodišnjakinja Džesi Gelen, koja se nikada nije udavala, rođena je u maloj dvosobnoj vikendici na farmi, gdje je živjela sa svojih pet sestara i bratom. Spavali su na slamnatim dušecima, prenosi Dejli Mejl.

Džesi je za novine rekla da se njena “tajna za dug život krije u izbjegavanju muškaraca, oni stvaraju dodatne nevolje koje vam ne trebaju“.

“Vodila sam računa da dosta vježbam, da svako jutro pojedem činiju tople kaše i da se nikada ne udam“, zaključuje ova 109-godišnja bakica.

Prošle godine, kada je napunila 108 godina, navela je toplu kašu kao recept za dug život, sada kaže da je izbjegavanje muškaraca ključna stvar!

Na vama je da li ćete je poslušati li ne!

Izvor: www.kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: