Objavljeno: 13.08.2015 u 7:26 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

ASTROLOZI TVRDE: Ova dva horoskopska znaka nikada ne lažu!

Astrolozi kažu da ova dva znaka uvijek govore istinu ma kakva ona bila, pogledajte koji su to i šta je karakteristično za njih, te zašto baš oni najmanje lažu.

dvije-cure

Ovan

Pripradnici ovog znaka su veoma iskreni, a najveći uzrok tome je što nemaju volje za lažima niti žele svoju energiju da troše na takve stvari. Čak i po cijenu da nekoga povrijede svojom iskrenošću, prije će izabrati to nego da slažu za bilo šta. Oni i žele da kažu ono što misle i da drugima to daju do znanja, a to isto očekuju i sa druge strane. Često umiju da povrijede druge svojim otvorenim razmišljanjem pa im poslije bude žao, ali i nakon nekog vremena opet bi isto postupili.

Strijelac

Za Strijelce se slobodno može reći da su najiskreniji znak u horoskopu. Ponekad umiju da pretjeraju sa prepričavanjem priča iz svog života ili života prijatelja, ali to je uglavnom radi zabavljanja društva. Međutim, laži ne vole ni u kom slučaju, to će izbjeći čak i kada sami vide da je to možda bolje za nečije dobro. I najgoru istinu uvijek će reći, jer smatraju da je tako najbolje.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: