Objavljeno: 07.12.2016 u 12:57 | Zanimljivosti | Komentara:

APOKALIPSA STIŽE PRED NOVU GODINU: Ova žena je najavila da će se Isus vratiti na Zemlju i očistiti je od GRIJEHOVA

Teoretičari zavjera tvrde da će Isus Hrist da se vrati na Zemlju ovog mjeseca, vodeći svoj narod ka Raju i ostavljajući planetu potpuno sterilnu u narednih 1.000 godina.

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

Nora Rot, hrišćanka i kompjuterski programer, kaže da su izvršena složena izračunavanja koja ukazuju da će apokalipsa doći do kraja 2016. godine. U tom trenutku “vječna pravda biće dovedena i Zemlja će biti ostavljena da se odmori milenijumima”.

Ove tvrdnje su postavljene na sajt gospođe Rot u postu nazvanom “2016. vrijeme kraja”, prenosi Dejli mejl.

- U jesen 2016. godine, grijehu starom 6.000 godina doći će kraj, vječna pravda biće uvedena, a Isus će ponovo doći da odvede svoj narod u Raj – napisala je Rotova.

Prema njegovim riječima, Zemlja će početi svoj 1.000 godišnji odmor.

On smatra da svaka osoba ima probni period na Zemlji, a njegovi proračuni su zasnovani na izvodima iz Biblije, iz Knjige proroka Danila iz Starog zaveta, koji govori priču o Jevrejima prisiljenim da se presele u Vavilon.

Ovo nije prva tvrdnja da će doći do smaka svijeta u 2016. godini. U julu je na snimku na Jutjubu tvrđeno da će doći do polarnog obrtaja koji će pokrenuti širom svijeta zemljotrese i “kotrljajući oblak” koji će uništiti svijet.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: