Objavljeno: 12.05.2016 u 9:54 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

ANĐELINA DŽOLI 36 GODINA KRILA SVOJU PRIRODNU KOSU: Nećete vjerovati kako ZAPRAVO izgleda! (FOTO)

Glumica Anđelina Džoli je jedna od najljepših žena svijeta. Kroz razne filmske uloge prolazile je i razne transformacije, koje su uključivale i razne boje kada je njena kosa u pitanju.

86th Annual Academy Awards - Arrivals

Neki ljude misle da osobama najljepše stoji prirodna boja kose, a s obzirom da lijepa brineta od kako znamo za nju ima tamno smeđu boju kose, pretpostavili smo da joj je ta boja i prirodna. Da li bi joj bolje stajala boja koja je zapravo njena?

Ukoliko niste znali, žena Bred Pita je rođena kao plavuša.

angelina-jolie-plavusa(1)

- Moja prirodna boja kose je tamnije plava. Ali kada sam imala četiri godine, mama me je ofarbala u tamnosmeđe i odlučila je da tako treba da ostane. Ja sam kasnije to samo nastavila – priznala je glumica jednom prilikom za nemački magazin “Das Neue”.

angelina-jolie-plavusa(2)

Šta vi mislite, koja boja joj ljepše pristaje?

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: